maandag 3 augustus 2015

voorbereiding eindbestemmingVandaag laat ik alles op me afkomen. Om te beginnen wil ik mijn ticket om naar de luchthaven reizen  reserveren. Daar kom ik tot de vaststelling dat ik nog één dag extra heb. Met dat groot uurverschil was ik de tijd even kwijt. Meteen heb ik mijn hostel verwittigd om een nacht bij te boeken  ! Een dag die hier snel kan ingevuld worden .

Langzaam laat ik me de ganse dag meedrijven in een massa volk. Dit is echt een contradictie van gisteren,gisteren waande ik me in het oude Japan en nu in  een stad dat ik futuristisch durf noemen.
Ik bezoek de winkelwijk met electronica, je acht het niet voor mogelijk . Als je hier een pc of iets dergelijks wil kopen dan kies je niet uit honderd verschillende maar uit honderden. En dit in het ene grootwarenhuis naast het andere. Iets verder kom je in de food- area , weer van hetzelfde , honger hoef je hier niet te lijden .

Ik kies er (naar mijn mening) de beste koffieshop uit . Met een perentaartje waarvan ik de smaak lang zal blijven herinneren en een kopje heerlijke koffie kan mijn dag niet meer stuk.

shibuya

l

1 opmerking:

  1. Een perentaartje in Japan, het lijkt zo ... dichtbij ! Ik zou moeite hebben om 'm geld bij te houden in zo'n elektronicaparadijzen. Misschien nog een geluk dat het in het Japans is ?
    Geniet van de extra dag !

    BeantwoordenVerwijderen